ca es en 

Llocs Web

Desarrollo web

Aconsegueixi per a la seva empresa la oportunitat d’arribar a un públic molt més ampli que per qualsevol altre canal de màrqueting amb una pàgina web Nosaltres podem ajudar-lo desenvolupant per a la seva empresa un projecte a mida amb un disseny personalitzat a un preu econòmic.

Diseño adaptativo

Responsive Design designed by Nithin Viswanathan

Els nostres dissenys es duen a terme seguint els estàndards de HTML5 i CSS3 per aprofitar al complert les noves funcionalitats que ofereixen les aplicacions web, com la presentació de contingut multimèdia o la  adaptació del disseny al dispositiu des del que s’accedeix (responsive design). D’aquesta manera la seva web comptarà amb tots les eines necessàries per arribar als seus clientes de manera adequada, i l’experiència d’ús serà òptima en ordinador, tablet i smartphone.

Aproveche las ventajas de las redes sociales.
Podem oferir-li la presència a Internet que necessita mitjançant una web corporativa, bloc, catàleg on-line, fòrums o qualsevol format de pàgina web que s’adapti a les seves necessitats, incloent la creació i gestió de perfils a les xarxes socials que més li convenen a la seva empresa (Facebook, Twitter, Google +1, eBay, Twenti). A més, compti amb nosaltres si la seva empresa necessita un canvi de imatge, podem dissenyar-li logotip nou, flyers, banners, targes de visita, etc.